Paw Patrol Solskydd Bil Rosa 2-pack

99 kr

I lager

Rosa Paw Patrol solskydd för bilen – Barnvänlig design

Ge din bilresa en rolig och färgglad touch med våra rosa Paw Patrol solskydd. Perfekt för små fans av den älskade TV-serien, dessa solskydd kommer i ett 2-pack och är särskilt designade för att skydda dina barn från solens skarpa strålar. Med sina levande färger och populära Paw Patrol-motiv, är dessa solskydd en favorit bland barnen.

Hållbar och enkel att använda

Dessa solskydd är tillverkade av 100% polyester, vilket garanterar hållbarhet och långvarig användning. Med sugproppsfäste är de enkla att montera och demontera på bilrutorna, vilket gör dem till ett praktiskt val för föräldrar. De rosa solskydden erbjuder inte bara skydd mot solen, utan också en attraktiv dekorativ detalj för bilen.

Att skydda dina barn från solen samtidigt som du håller dem underhållna är nu enklare än någonsin med dessa charmiga rosa Paw Patrol solskydd. De är idealiska för familjer på språng som vill kombinera säkerhet och stil på sina bilresor.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0005191