Våtservettsbehållare Sage

139 kr

I lager

Håll våtservetterna fräscha med vår praktiska våtservettsbehållare

Vår våtservettsbehållare är designad för att hålla dina våtservetter fräscha och fuktiga. Den är den perfekta lösningen för föräldrar som behöver en pålitlig och enkel förvaring av våtservetter, både hemma och på språng.

Håller våtservetterna fräscha

Behållaren är utformad för att hålla våtservetterna fräscha och fuktiga, vilket säkerställer att de alltid är redo att användas. Oavsett om du är hemma eller ute med ditt barn, kan du lita på att våtservetterna hålls i perfekt skick.

Rymmer upp till 22 våtservetter

Med kapacitet att hålla upp till 22 våtservetter, passar denna behållare de flesta ledande märken. Du behöver aldrig oroa dig för att vara utan våtservetter när du behöver dem som mest.

Praktisk silikonsnodd

Behållaren har en praktisk silikonsnodd som gör det enkelt att hänga den på en barnvagn eller blöjväska. Detta gör den idealisk för föräldrar på språng som behöver snabb och enkel tillgång till våtservetter.

Kompakt och bekväm

Med sin kompakta och smidiga design passar denna våtservettsbehållare lätt i din blöjväska eller Ubbi skötmattaväska. Dess dimensioner är 8” B x 4.5” H x 1.4” D, vilket gör den till en perfekt följeslagare för resor och utflykter.

Enkel att använda

Behållaren är utformad med en öppning som är perfekt anpassad för att dra ut en våtservett åt gången. Detta gör den extremt användarvänlig och praktisk, vilket sparar tid och ansträngning i stressiga situationer.

Gör ditt liv som förälder enklare och mer organiserat med vår våtservettsbehållare. Den kombinerar funktionalitet med en stilren design för att ge dig den bästa upplevelsen när du är ute med ditt barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011107