Våtservettsbehållare Grå

229 kr

I lager

Håll dina våtservetter fräscha och redo i denna våtservettsbehållare

Denna praktiska våtservettsbehållare är utrustad med gummitätningar runt locket för att hålla våtservetterna fuktiga och fräscha. Den är perfekt för föräldrar som värderar funktionalitet och hygien i vardagen. Behållaren är designad för att enkelt kunna integreras i en stressfri barnvårdsrutin.

Passar standardvåtservetter

Behållaren rymmer en standardförpackning våtservetter och passar även de flesta typer av tygservetter. Det gör den till en mångsidig lösning för alla typer av våtservetter, vilket är idealiskt för moderna familjer som kan behöva olika typer av våtservetter under dagens lopp.

Designad för Ubbi blöjhink

Även om denna våtservettsbehållare passar de flesta blöjhinkar, är den särskilt framtagen för att användas tillsammans med Ubbi blöjhink. Den passar perfekt in i designen och funktionaliteten hos Ubbi blöjhink, vilket skapar en snygg och enhetlig look i barnrummet.

Viktad platta för enkel användning

En viktad platta i behållaren gör att du kan ta ut en våtservett åt gången, vilket minimerar risken för spill och garanterar enkel användning även när du bara har en hand fri.

Praktiskt fönster för att hålla koll på antalet

Med ett genomskinligt fönster på sidan av behållaren kan du enkelt hålla koll på hur många våtservetter som återstår, så att du aldrig står utan våtservetter vid ett kritiskt ögonblick.

Gummifötter för stabilitet

Behållaren är utrustad med skridsäkra och skyddande gummifötter som skyddar underlaget och ser till att behållaren står stadigt på alla typer av ytor, vilket gör den säker att använda i alla rum och situationer.

Denna våtservettsbehållare är inte bara en praktisk tillgång för barnvården, utan också en del av en större barnvårdslösning som erbjuder bekvämlighet och hygien för engagerade föräldrar.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011101