Blöjpåsar Refill 3×36

49 kr

I lager

Lavendeldoftande blöjpåsar för en fräschare blöjhantering

Håll oönskade dofter borta och gör blöjbyten enklare med våra lavendeldoftande blöjpåsar. Perfekt för föräldrar på språng, dessa påsar hjälper till att minimera lukten från smutsiga blöjor och ger en fräsch doft av lavendel.

Effektiv luktminimering

Varje påse är lavendeldoftande för att effektivt minimera lukten av smutsiga blöjor, vilket gör dem perfekta att använda när du är på språng. De är idealiska för användning i blöjväskan eller barnvagnen och säkerställer att du alltid har en fräsch miljö runt dig och ditt barn.

Passar de flesta dispenserar

Våra blöjpåsar passar de flesta standardpåsdoserare, men är speciellt designade för att fungera perfekt med Ubbi påsdoserare. Detta gör det enkelt att integrera dem i din befintliga blöjhanteringsrutin.

Praktisk rulle med 12 påsar

Varje rulle innehåller 12 hållbara och lättdragna påsar, vilket gör det enkelt att alltid ha en påse till hands. Den praktiska designen gör det enkelt att dra ut en påse åt gången utan krångel.

Kompakta och bekväma

Dessa påsar är kompakta och lätta att bära med sig. Med en bekväm rem kan de enkelt hängas på en barnvagn eller blöjväska, vilket gör dem lättillgängliga när du är ute och reser med ditt barn.

Inkluderar 3 extra rullar

För att säkerställa att du alltid är väl förberedd, kommer paketet med 3 extra rullar med påsar. Detta ger dig gott om påsar för alla tillfällen, vilket gör det enkelt att hantera smutsiga blöjor var du än befinner dig.

Gör blöjbyten enklare och mer hygieniska med våra lavendeldoftande blöjpåsar. De kombinerar effektiv luktminimering med praktisk design för att ge dig och ditt barn en fräschare upplevelse varje dag.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011108