Jag (hjärta) mina första djur

79 kr

I lager

Utforska ”Jag (hjärta) mina första djur”

”Jag (hjärta) mina första djur” är en perfekt första bok för de allra minsta barnen. Denna färgglada och interaktiva bok är designad för att introducera barn i åldern 0-3 år till en värld av djur på ett roligt och engagerande sätt.

Interaktiv Lärandeupplevelse

– Antal sidor: 10 hårda sidor med flikar
– Åldersgrupp: 0-3 år
– Egenskaper: Stadiga flikar som barnet kan lyfta för att upptäcka olika djur

Stimulerar Nyfikenhet och Upptäckarlust

Denna bok är fylld med livfulla bilder och överraskande flikar som gör det spännande för barnet att utforska och lära sig om olika djur. De stadiga flikarna är lätta för små händer att hantera, vilket uppmuntrar till interaktion och självutforskning.

Perfekt för Utveckling av Tidiga Färdigheter

”Upptäck Djuren” är mer än bara en bok; den är en verktygslåda för utveckling. Den hjälper till att utveckla barnets finmotorik, språkförståelse och kognitiva färdigheter genom enkel och lekfull interaktion.

Hållbar och Barnvänlig Design

Med sina 10 hårda sidor och robusta flikar är denna bok byggd för att tåla nyfikna små händer och upprepade läsningar. Den är idealisk för småbarnsföräldrar som söker hållbara och pedagogiska böcker för sina barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009497