Skötbyrå Royal Krona

Det ursprungliga priset var: 4 495 kr.Det nuvarande priset är: 3 596 kr.

Slut i lager

Troll Royal skötbyrå med krona – En tidlös och praktisk möbel för barnrummet

Troll Royal skötbyrå med krona är en söt och klassisk möbel från den populära serien Royal. Den kännetecknas av den handmålade kronan på skåpsdörren, som beroende på ljuset får en magisk färgskiftning. Denna skötbyrå är inte bara vacker utan också praktisk och mångsidig, vilket gör den till ett utmärkt val för barnrummet.

Flexibel funktion och tidlös design

Skötbyrå Royal har flera funktioner och kommer att följa med ditt barn under flera år. När skötdelen inte längre behövs kan den enkelt lyftas av, och du har en fin förvaringsmöbel med ett skåp och tre lådor. Den tidlösa designen gör att den passar in i olika inredningsstilar och ger barnrummet en touch av elegans.

Säkerhet först – förankra din skötbyrå

Vi vill betona vikten av säkerhet. Allvarliga skador kan inträffa om möbler tippar över. Därför rekommenderar vi att du alltid förankrar din skötbyrå i väggen. Förankringsband medföljer vid köp, men var noga med att välja fästbeslag som passar dina väggar.

Specifikationer och material

Mått (Bredd x Djup x Höjd): 89/93 cm x 51/81 cm x 97 cm
Skötdelens Mått (Bredd x Djup): 85 cm x 78 cm
Material: Björk / MDF
Maxvikt: 15 kg

Hållbara material och kvalitet

Troll är känt för sin höga kvalitet och miljömedvetenhet. Möblerna tillverkas av MDF och solid björk från norra Europa och är vattenbaserade, miljövänliga och svensktillverkade. Samtliga möbler från Troll genomgår rigorösa tester för att uppfylla både europeiska och amerikanska standarder. Färg, lack och lim är noggrant utvalda för att vara säkra och miljövänliga.

Ansvarsfull miljötänk

Troll tar sitt ansvar för miljön på allvar. Produktionsspill återvinns till exempel för att bidra till uppvärmning av fabrikerna. Det finns också ett återvinningssystem för färg och lim.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008301