Hängvagga Lux Seal Grey

Det ursprungliga priset var: 2 195 kr.Det nuvarande priset är: 1 756 kr.

I lager

Beskrivning

Troll Lux hängvagga – Trygg och stilren vagga för babyns första sömn

När det kommer till din babys första säng är en rogivande vagga ett utmärkt val. Troll Lux hängvagga kombinerar trygghet med tidlös design för att skapa en fridfull sovplats för din baby. Vaggan är tillverkad med hög kvalitet och är utformad med gedigna spjälor runtom.

Trygg säkerhetsfunktion

Troll Lux hängvagga är utrustad med en säkerhetsplugg som gör det enkelt att låsa eller låta vaggan gunga. När du har vaggar din baby till sömns och vill ha vaggan i ett stilla och säkert läge, trycker du enkelt in säkerhetspluggen. Om du sedan vill återuppta gungandet, drar du bara ut pluggen igen. Detta ger dig full kontroll över din babys vaggningserfarenhet.

Säkerhet först

Vi vill betona vikten av säkerhet när det gäller din babys sömn. Byt till en annan säng så snart din baby börjar röra sig, dra sig upp, eller visa tecken på att kunna sitta, stå på knä eller resa sig upp. Vaggan bör inte användas längre när sådana tecken uppstår.

Miljövänliga material

Troll Lux hängvagga är tillverkad med omsorg om miljön. Den är gjord av björkmaterial och följer höga kvalitetsstandarder. Dessutom är färg, lack och lim vattenbaserade, vilket gör dem miljövänliga. Möblerna tillverkas av MDF och massiv björk från norra Europa och är noggrant testade för att uppfylla både europeiska och amerikanska standarder.

Tekniska detaljer

Mått: Längd: 105 cm | Bredd: 52 cm | Höjd: 83 cm
Madrassmått: Längd: 89 cm | Bredd: 40 cm | Madrasshöjd (från golv): 42 cm
Material: Björk
Skötsel: Torka med en fuktig trasa. Undvik starka rengöringsmedel eller slipmedel.

Troll Lux hängvagga är den perfekta platsen för din baby att vila i. Med sin stilrena design och trygga säkerhetsfunktioner kan du vara säker på att din baby sover säkert och bekvämt.

Artikelnr: MX-0008308

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.