Byrå Torsten White

Det ursprungliga priset var: 6 495 kr.Det nuvarande priset är: 5 196 kr.

I lager

Beskrivning

Troll Torsten byrå – Flexibel skönhet för barn och vuxna

Torsten är serien som ger ditt barns rum det lilla extra. Med en modern design och hållbara, miljövänliga material är Troll Torsten byrå ett utmärkt val. Denna tvåfärgade byrå har tre rymliga lådor med släta fronter och ett elegant utformat grepp som är utskuret i varje låda.

Stil och hållbarhet

Torsten-serien kännetecknas av dess eleganta ben i björk som ger möblerna en lyftande touch. Denna byrå är inget undantag och erbjuder både stil och hållbarhet.

Flexibel användning

Troll Torsten byrå är inte bara en praktisk förvaringslösning utan kan också användas som bas för ditt barns blöjbyten. Komplettera med Torsten skötbordstop för gott om plats att förvara blöjor, kläder och andra tillbehör. Skötdelen, som köps separat, monteras tryggt ovanpå byrån och har en mjukt formad sarg runtom för extra bekvämlighet och säkerhet. För en optimal blöjbytarupplevelse, komplettera med skötdynan simple från NG Baby, som är anpassad för ytan.

För barn och vuxna

När småbarnstiden är över kan du enkelt ta bort skötdelen och fortsätta använda denna tidlösa byrå. Den passar både barn och vuxna och är en praktisk och vacker möbel för ditt hem.

Säkerhet först

Säkerhet är av yttersta vikt, och därför inkluderas fästanordningar för att förankra byrån i väggen. Det är viktigt att välja fästbeslag som passar dina väggar för att undvika eventuella olyckor.

Tekniska detaljer

Tre rymliga lådor för gott om förvaringsutrymme.
Släta ytor och snyggt utformade ben i björk.
Elegant utskuret grepp i varje låda.
Möjlighet att komplettera med Torsten skötbordstop.
Mått: Bredd: 93 cm | Djup: 56,5 cm | Höjd: 92,5 cm
Material: Björk / MDF

Troll – Kvalitet och Miljöansvar

Troll är känt för sina höga kvalitetsstandarder och miljöansvar. Deras möbler tillverkas av MDF och solid björk från norra Europa och testas noggrant för att uppfylla både europeiska och amerikanska standarder. Troll tar också ansvar för miljön genom att återvinna produktionsspill till exempelvis uppvärmning av fabriker och genom ett återvinningssystem för färg och lim. Med Troll Torsten byrå får du en vacker och pålitlig möbel för både barn och vuxna.

Artikelnr: MX-0008309

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.