Vera slutar med napp

119 kr

I lager

Beskrivning

”Vera Slutar Med Napp” är en känslosam och inspirerande barnbok som varje förälder och barn kommer att skatta. Följ med på Veras resa när hon bestämmer sig för att ge upp sina älskade nappar, ett stort steg för varje litet barn. Denna berättelse, som är en del av den populära serien om Ville och Vera, är ett mästerverk som blandar underhållning, känslomässig utveckling och pedagogiskt innehåll.

Om Boken:
Vera har nappar, massor med nappar, men en dag bestämmer hon sig för att hon inte ska ha napp längre. Hon börjar ju bli stor! Veras bästis Ville, som slutade med napp för längesen, blir en stöttepelare under denna övergång. Med 30 sidor fyllda med fängslande illustrationer, förmedlar denna barnbok en rörande berättelse som både barn och vuxna kan relatera till.

Specifikationer:
Ålder: Perfekt för barn i åldern 0-3 år.
Sidor: 30 sidor med rika, färgglada och engagerande illustrationer.

Varför Välja Denna Barnbok?
Barnboken är mer än bara en berättelse – det är en guide som hjälper barn att navigera genom en av de mest betydelsefulla övergångarna i deras unga liv. Genom att inkludera realistiska och relaterbara karaktärer, blir denna bok en favorit bland både barn och föräldrar, och en nödvändig del av familjens boksamling.

Funktioner:
Pedagogiskt: Berättelsen ger barnen verktyg och mod att övervinna sina egna utmaningar.
Kvalitet: Varje sida i denna barnbok är tryckt med högkvalitativa bläck för att säkerställa en hållbar och engagerande läsupplevelse.
Relaterbara Karaktärer: Vera och Ville blir vänner som ditt barn kommer att återvända till om och om igen.

Upplev magin och kraften i en av de mest inspirerande barnböckerna på marknaden. Ge ditt barn gåvan av självständighet, mod och en vän i både Vera och Ville.
Ingen bokhylla för småbarn är komplett utan denna betagande och lärorika barnbok. Varje sida, varje illustration och varje ord är noggrant utformat för att stödja ditt barn genom deras egna vardagsäventyr. Få din kopia idag och upplev transformationen och tillväxten tillsammans med ditt barn.

Artikelnr: MX-0007961

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.