Tuschpennor Pastell 6-pack

79 kr

Slut i lager

Tuschpennor Pastell 6-pack – Skapa med vackra pastellfärger

Här får du 6 dubbla tuschpennor i vackra pastellfärger: orange, gul, grön, blå, lila och rosa. Var och en har en penselmjuk spets och en finelinerspets, förpackade i ett genomskinligt fodral – perfekt för coola handskriftslooks!

Egenskaper

Design: 6 dubbla tuschpennor med penselmjuk spets och finelinerspets. Färger: Pastellfärger i orange, gul, grön, blå, lila och rosa. Förpackning: Transparent fodral för enkel förvaring och transport. Funktion: Perfekt för handskriftsprojekt och konstnärligt skapande.

Fördelar

Mångsidighet: Två spetsar per penna ger möjlighet till olika stilar och tekniker. Estetiskt tilltalande: Vackra pastellfärger som ger dina projekt en unik touch. Praktisk förvaring: Det genomskinliga fodralet håller pennorna organiserade och lätta att ta med sig.

Passar åldrar

Rekommenderas för barn från 5 år och uppåt.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011397