Solskydd Dra-på För Bilruta 2-Pack

269 kr

I lager

Effektivt solskydd

Skydda ditt barn: Våra solskydd ger dig 80% skydd från den starka solens strålar och värme. Detta håller din bil sval och komfortabel samtidigt som det skyddar ditt barn från direkt solljus.

Enkel installation och användning

Elastisk design: Solskyddet är tillverkat med en elastisk design som gör det enkelt att montera på en öppen bildörr. Det fungerar som en strumpa och täcker hela rutan på ett ögonblick.

Sitter säkert på plats: Solskyddet sitter tajt på dörrkarmen och är utformat för att inte fladdra eller slå under körning. Det kan heller inte plockas bort av små nyfikna fingrar.

Fönsterfunktion bevarad: Med vårt solskydd behöver du inte kompromissa med fönstrets funktion. Du kan enkelt öppna och stänga rutan utan att påverka skyddets placering.

Universal passform

Passar de flesta bilar: Vårt solskydd är utformat för att passa de flesta bilar, vilket gör det till en mångsidig lösning för familjer som är på språng. Observera att det inte passar till modeller med fönsterkarmar större än 80×110 cm.

Enkel Skötsel

Tvättbara i Maskin: För enkel rengöring kan våra solskydd tvättas i maskin vid 30 grader. Det innebär att du alltid kan hålla dem fräscha och rena.

Produktinformation

Storlek: 80×50 cm (Passar dörrkarmar med maxmått 110×80 cm)

Material: Tillverkade av högkvalitativt 100% polyester.

Skötselråd: Maskintvätt, 30 grader.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008090