Sätesskydd 3-i-1

Det ursprungliga priset var: 457 kr.Det nuvarande priset är: 366 kr.

I lager

Beskrivning

När du är ute och kör med din lilla passagerare är det viktigt att ha rätt skydd och komfort för både barnet och din bil. Tinéo Sätesskydd 3-i-1 är den ultimata lösningen som växer med ditt barn och dina bilskyddsbehov. Låt oss utforska alla fördelar med detta mångsidiga sätesskydd.

Multifunktionellt skydd:

Sätesskydd: Detta sätesskydd är tillverkat för att passa perfekt på din bil och ger ett effektivt skydd mot smuts, spill och vätskeläckage. Den vattenavvisande beläggningen ser till att ditt sätet förblir fläckfritt och enkelt att rengöra.

Organizer: Med en praktisk ficka för surfplattor (19×27 cm) kan du hålla ditt barn underhållen under resan och organisera nödvändiga tillbehör.

Baksätesskydd: Ditt baksäte behöver också skydd, och detta sätesskydd har dig täckt. Det skyddar baksätet från smutsiga skor, kladdiga fingrar och andra barnrelaterade bekymmer.

ISOFIX-kompatibel: Om din bil är utrustad med ISOFIX-fästen, kan du vara säker på att detta sätesskydd fungerar perfekt med ditt ISOFIX-system.

Praktisk storlek och material:

 

Storlek: Med generösa dimensioner på 117×47 cm passar detta sätesskydd de flesta bilar och baksäten.

Material: Tillverkat av högkvalitativt material, med 95% polyester och 5% PVC, är detta sätesskydd både slitstarkt och vattentätt.

Enkel skötsel: När olyckan är framme är det enkelt att rengöra detta sätesskydd. Handtvätt är allt som behövs för att återställa dess fräschör.

Artikelnr: MX-0008091

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.