Solskydd Babblarna Moln

Det ursprungliga priset var: 107 kr.Det nuvarande priset är: 86 kr.

I lager

Beskrivning

Babblarna Solskydd för Bilen: Skapa en Rolig och Skyddad Miljö för Barnen

Gör bilresor roligare och mer behagliga för barnen med dessa charmiga Babblarna solskydd för bilens baksäte. Denna förpackning innehåller två solskydd som skapar en trevlig och skyddad miljö för barnen, samtidigt som de skyddar mot solens starka strålar.

Enkel och Flexibel Montering

Dessa barnvänliga solskydd fästs på bilrutorna med hjälp av sugkoppar, vilket gör dem enkla att flytta runt när solen ändrar läge. Flexibiliteten i monteringen gör att du kan anpassa placeringen av solskydden enligt ditt barns behov och solens position.

Färgglatt Babblarna-motiv

Med ett färgglatt och engagerande motiv av Babblarna på moln, bidrar dessa solskydd till en rolig och stimulerande miljö för barnen i baksätet. Motivet är särskilt designat för att fängsla barnens uppmärksamhet och göra bilresan mer underhållande.

Dessa Babblarna solskydd är det perfekta valet för föräldrar som vill göra bilresan säkrare och roligare för sina barn. De är inte bara praktiska och enkla att använda, utan även ett färgstarkt tillskott till bilens interiör, som barnen kommer att älska.

Artikelnr: MX-0001593

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.