UV-tält Babblarna

239 kr

I lager

Swimpy UV-tält med Babblarna-motiv – Perfekt solskydd för barn

Swimpy UV-tält är det ultimata valet för föräldrar som vill skydda sina barn från solens skadliga strålar. Med ett solskyddsindex på UPF 50+ ger detta tält ett effektivt skydd, vilket gör det perfekt för användning på stranden, i trädgården eller på balkongen. Det lekfulla Babblarna-motivet gör tältet extra attraktivt för de små och förvandlar solskydd till en rolig upplevelse.

Praktisk och bärbar design

En av de bästa egenskaperna hos Swimpy UV-tält är dess praktiska och bärbara design. Tältet levereras i en kompakt förvaringsväska som gör det enkelt att ta med sig på semestern eller under resor. Trots sin rymliga storlek – med måtten 155 x 100 x 75 cm – väger tältet endast 0,25 kg, vilket gör det lätt att bära och stuva undan.

Idealisk för aktiva familjer

För familjer som tillbringar mycket tid utomhus är Swimpy UV-tält ett måste. Det erbjuder en säker plats för barnen att leka, samtidigt som det skyddar dem från skadliga UV-strålar. Oavsett om ni är på en solig strand, njuter av en picknick i parken eller bara spenderar tid i trädgården, kommer detta tält att vara en ovärderlig tillgång.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001653