Super Studsboll Popper Toss 5.5 cm Camo

39 kr

I lager

Den här fantastiska Super Studsbollen är utformad för att ge timmar av spänning och underhållning för alla åldrar. Med en imponerande förmåga att studsa över 150 cm i höjden blir denna boll en källa till glädje och fascination för både barn och vuxna. Tillverkad med högkvalitativt och hållbart material, är Super Studsbollen konstruerad för att klara av både inomhus- och utomhuslekar. Dess unika egenskaper gör att den kan studsa på ett sätt som fångar uppmärksamheten och skapar spännande lekmöjligheter. Använd den inomhus för att skapa roliga aktiviteter även när vädret inte tillåter utomhuslek. Ta den utomhus och se hur högt den kan nå när den släpps på hårt underlag. Dess imponerande höga studshöjd gör den till en perfekt lekkamrat för trädgårdslekar, parkaktiviteter och mycket mer

Inte lämpligt för barn under 5 år. Kvävningsrisk. Små delar

Ålder: 5 år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007501