Bitleksak & Bitring i Presentask 2-pack

299 kr

I lager

Sophie la girafe är designad för att stimulera alla bebisens sinnen och lindra ömma tandkött. Hon har blivit en sann ikon älskad av miljontals barn (och föräldrar!) runt om i världen! Sophies flexibla, naturliga material av 100% naturlig gummi extraherad från Hevea-trädet och de icke-toxiska växtfärgerna gör henne unik och säker för bebisen redan från födseln. Sophie produceras fortfarande på traditionellt sätt i Frankrike genom 14 manuella arbetsprocesser. Sophie la girafe opigmenterad bitring är perfekt för att lindra bebisens ömma tandkött och är underbart lätt att greppa, samt har olika texturer att tugga på.

Innehåller: Original Sophie la Girafe 18 cm Sophie la Girafe opigmenterad bitring

Ålder: 0+ mån CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007506