Baby Napphållare Nature

169 kr

Slut i lager

Handgjord nappklämma från Sverige

Upptäck vår vackra nappklämma, varsamt tillverkad för hand med kärlek direkt från Sverige. Varje detalj är noga uttänkt och skapat för att erbjuda en produkt som är både estetiskt tilltalande och funktionell för ditt barn.

Naturliga material för barnets bästa

Vi värnar om barnets hälsa och miljön vilket återspeglas i våra noga utvalda material. Nappklämman är sammansatt av obehandlade träpärlor och hållbara RPET-snören, korsningen mellan naturens förmåner och återvunnen innovation för en bättre värld.

Hållbar design med signaturdetaljer

Vår ikoniska träknapp, skickligt lasergraverad med vår logotyp, ger inte bara en charmig detalj utan står också för kvalitet och hållbarhet. Metallspännet kompletterar designen med ett säkert grepp för att hålla nappen på plats.

Säkerhet och kvalitetsförsäkran

Längden på cirka 21 cm är strategiskt utvald för säker användning, och hela produkten har genomgått grundliga tester enligt EU:s strikta säkerhetsnormer. Vila trygg i vetskapen om att vår nappklämma är fri från skadliga ämnen och vänlig mot ditt barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009587