Duo Signature Grey Melange Skötväska

799 kr

I lager

Översikt

Duo Signature från Skip Hop är en mångsidig och säker väska, idealisk för den medvetna föräldern. Med en dragkedja upptill hålls dina saker säkert på plats, och väskans design med fickor på både nät och tyg ger en stilren och praktisk look.

Design och funktionalitet

Denna väska erbjuder utmärkt komfort och användarvänlighet. Den har fina handtag som passar perfekt om du föredrar att inte bära väskan över axeln. Dessutom innehåller den klassiska spännen som gör det möjligt att bära den antingen över axeln eller fästa den på barnvagnen, vilket ger flexibilitet i användningen.

Ackrediteringar och priser

Duo Signature har erkänts för sin höga kvalitet och design, vilket bevisas av dess utmärkelser som bäst i test både 2017 och 2020. Dessa priser understryker väskans överlägsenhet inom branschen.

Funktioner och tillbehör

Väskan är utrustad med en justerbar rem för att enkelt kunna hängas på en barnvagn eller bäras över axeln. Den har också praktiska handtag för handhållen användning. För ytterligare bekvämlighet erbjuder väskan smarta fickor både på utsidan och insidan, samt ett blixtlås upptill för säker förvaring av dina tillhörigheter. Väskan är tillverkad i slitstarkt canvas-material och inkluderar en skötmadrass, vilket gör den till ett idealiskt val för aktiva föräldrar.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009653