Tofflor Cilla

Beskrivning

Shepherd Cilla – Värmande Damtofflor i Ull

Shepherd Cilla är ett par varma och sköna damtofflor i ull, perfekta för hemmabruk. Dessa tofflor kommer i en klassisk slip-in modell med en mjuk, uttagbar innersula i mocka, vilket ger en anpassningsbar och bekväm upplevelse. Yttersulan i gummi säkerställer stabilitet och hållbarhet.

Behöver du en extra innersula?

Om du behöver en extra innersula för dina Shepherd Cilla tofflor, går det bra att beställa dessa separat under kategorin accessoarer-sulor på vår hemsida. Detta gör det enkelt att anpassa tofflorna ytterligare för optimal komfort.

Specifikationer

Innermaterial: 70% Ull, 30% Polyester

Ovanmaterial: 70% Ull, 30% Polyester

Yttersula: Gummi

Passform: Normal

Skötselråd för Ull och Fårskinn Tofflor

För att bevara kvaliteten och komforten hos dina Shepherd Cilla tofflor, rekommenderas att du undviker tvätt så länge som möjligt. Vid behov av tvätt, välj handtvätt eller ett 30 graders ullprogram i tvättmaskin med ett milt och skonsamt tvättmedel, företrädesvis ullschampo. Torka tofflorna naturligt i rumstemperatur och använd papper för att bibehålla formen under torkningsprocessen. Använd en mjuk borste för att återställa mockan/ullen när produkten är torr. Undvik direkt solljus och placering vid element för att undvika skador på materialet. Observera att tofflor med folietryck inte ska tvättas.

Artikelnr:
Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.