Sandaler Annsofie

700 kr

Shepherd Annsofie – Stabila Tofflor i Ull

Shepherd Annsofie erbjuder ett par stabila tofflor i ull, perfekta för den som söker komfort och stöd. Dessa tofflor har en unik uppbyggd innersula i läder med memoryskum som anpassar sig efter fotens form, vilket ger en oöverträffad komfort. Den mycket lätta och mjuka yttersulan i gummi bidrar till en behaglig känsla vid varje steg.

Specifikationer

Innermaterial: Wool

Ovanmaterial: Wool

Yttersula: Rubber sole

Passform: Normal

Skötselråd för Ull och Fårskinn Tofflor

För att dina Shepherd Annsofie tofflor ska behålla sin kvalitet och komfort, bör du undvika att tvätta dem så länge som möjligt. Om tvätt blir nödvändig, rekommenderar vi handtvätt eller maskintvätt på ett 30 graders ullprogram med ett milt och skonsamt tvättmedel, företrädesvis ullschampo. Låt tofflorna torka naturligt i rumstemperatur och placera papper inuti för att bevara formen. Använd en mjuk borste för att återställa ullens eller mockans utseende när produkten är torr. Direkt solljus och placering vid element bör undvikas under torkningsprocessen. Observera att tofflor med folietryck inte bör tvättas.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: