Fotkräm Active Repair 60ml

69 kr

I lager

Behandla och läka torra fötter och spruckna hälar med Scholl Heel Repair Cream.

Den arbetar hårt för att ge näring och återfukta den tuffa huden på dina fötter, och återställer aktivt huden med en intensivt återfuktande fotkrämformel designad för spruckna, torra och grova hälar.

Active K+ fuktgivande balsam innehåller keratin, en naturlig komponent i huden som är kliniskt bevisad att hjälpa till att återhämta huden. Den bygger ett naturligt skyddande lager över de drabbade områdena, vilket ger snabbverkande hudreparation för grova och spruckna hälar.

Scholl fotkräm ger djup återfuktning till grov, förhårdad hud så att du kan uppnå mjuka och lena klackar. Med regelbunden applicering kan du se synliga resultat på bara tre dagar och njuta av smidiga och smidiga fötter på sju dagar.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0005926