Dinapp Wn Plus SS

49 kr

I lager

Pigeons senaste wide-neck nappar är designade i enlighet med tre nyckelfaktorer för att få barnet att suga effektivt: peristaltisk tungrörelse, hur barnet läggs till rätta och hur barnet sväljer.

1. Yta med struktur Nappens yta har ett lager av små förhöjningar som bidrar med en struktur som gör att barnets läppar enklare glider över nappen, vilket gör det enklare att lägga barnet till rätta.

2. Bredare bas För att undvika att läpparna rör vid skruvlocket och istället sluter helt tätt omkring nappen har denna gjorts 7mm bredare (45mm) på det bredaste stället.

3. Anpassad efter munhålan Peristaltic PLUS™ napparna är anpassade efter munhålans utveckling. Den minsta nappen (SS) har en spets med diameteren 12mm, medan storlekarna S, M och L har spetsar med diameteren 13mm. Detta främjar att barnet läggs till rätta på ett bra sätt. .

4. Tjock, mjuk silikon Silikonens tjocklek och hårdhet är noggrant anpassad till barnets utveckling så att den inte stör den peristaltiska rörelsen.

5. Hålstorlekar som lämpar sig för barnets utveckling För att minimera risken för att nyfödda får för mycket mjölk på en gång rekommenderas storleken SS med extra litet hål. De två största hålstorlekarna är utformade som Y-hål, för att det ska vara lättare för babyn att kontrollera mjölkflödet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001223