All-in-One Trimmer MG5940/15

650 kr

I lager

Komplett Styling med All-in-One Trimmer Series 5000

Upptäck stylingflexibilitet utan kompromisser med All-in-One Trimmer Series 5000. Detta ultimata groomingverktyg möjliggör total omvandling av ditt utseende, från ansikte till kropp, och tillhandahåller allt du behöver för en personligt anpassad look.

Skapa Din Unika Stil

Oavsett om du siktar på en snygg stubb, noggrant stylat hår eller en vältrimmad kropp, har denna mångsidiga trimmer de rätta tillbehören. Med 12 olika kvalitetsverktyg i ett, kan du skulptera, klippa och trimma med expertprecision.

Självslipande Blad för Varaktig Skärpa

Glöm oljan och underhållet som vanligtvis medföljer trimmers. All-in-One Trimmer Series 5000 är utformad med självslipande blad i rostfritt stål som bevarar sin skärpa över tid, så att du alltid får en exakt och jämn trimning.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009571