Presentförpackning Natural Response Nyfödda

499 kr

I lager

Den perfekta presentförpackningen till nyfödda för matning och tröst. Med Natural Response dinappen kan bebisen dricka i samma rytm som när hen ammar, vilket gör det enkelt att kombinera amning och flaskmatning. Den breda, mjuka och flexibla dinappen är utformad för att se ut och kännas som ett bröst, vilket gör det lättare för bebisen att få ett bra tag och börja dricka. Natural Response dinappen fungerar med bebisens naturliga matningsrytm, vilket gör det enkelt att kombinera amning och flaskmatning. Nappen har en unik öppning som bara släpper ut mjölk när bebisen dricker så när hen gör en paus för att svälja och andas slutar mjölken att flöda.

Alla bebisar äter på olika sätt och utvecklas i sin egen takt. Vi har utformat en rad flödeshastigheter så att du kan hitta den som är perfekt för din bebis och anpassa din flaska. Alla Natural Response dinappar är tillverkade av mjukt silikon. En bred flaskhals gör flaskan enkel att fylla på och rengöra. Den består av få delar, vilket gör att den går enkelt och snabbt att sätta ihop. Den ergonomiska flaskan är lätt att greppa i alla vinklar för maximal komfort vid matning. Lätt att hålla både för dig och bebisen.

Flaskborste ingår och med det särskilda svängda borsthuvudet och den gjutna handtagsspetsen når du att noggrant rengöra alla hörn på flaskor med vid hals, nappar och matningsprodukter.

Setet består av 2 st 125 ml flaskor, 2 st 250 ml flaskor, 1 st vit napp 0-6 mån, en flaskborste.

Ålder: 0+ mån, 1+ mån
Volym: 2x 125 ml, 2x 260 ml
Ultra soft-napp 0-6 mån
BPA-fri
Droppfri dinapp
Ventil som motverkar tecken på kolik
Kompatibel med hela sortimentet

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007206