Babyvakt SCD835

2 299 kr

I lager

Med Philips Avent Digital Videobabyvakt är en säker babymonitor med 2,7-tums LCD-skärm, svarsfunktion så du kan prata med ditt barn och fem lugnande vaggvisor. Föräldraenheten ger dig upp till 12 timmars sladdlös övervakning på en laddning. Babyenheten kopplas till ett vägguttag i barnets rum.

Du kan se ditt barn dag som natt på den högupplösta färgskärmen med tydligt infrarött mörkerseende som slås på automatiskt. Hör minsta skratt, joller och hickning klart och tydligt. Du kan ställa in mikrofonens känslighet på babyenheten.

TVÅVÄGSKOMMUNIKATION OCH LUGNANDE VAGGVISOR

Ibland behöver ditt barn bara få höra din röst. Med den här viktiga funktionen kan du helt enkelt klicka och sedan prata med barnet, oavsett var i hemmet du är.

En vaggvisa gör det lättare för ditt barn att komma till ro. Välj mellan 5 lugnande melodier, och byt när det passar, för att hjälpa barnet att somna på nolltid. Vaggvisorna aktiveras och kontrolleras från föräldraenheten.

UPP TILL 12 TIMMARS DRIFT PÅ EN LADDNING OCH BATTERISPARANDE ECO-LÄGE

Den praktiska uppladdningsbara föräldraenheten ger den frihet som mobil sladdlös övervakning ger, i upp till 12 timmar, innan enheten behöver laddas på nytt. Babyenheten behöver vara kopplad till ett vägguttag.

Växla till ECO-läget för att minska strömförbrukningen under lugna stunder i barnets rum. Du är ändå ansluten till ditt barn via den unika länkindikatorn. ECO-läget stänger av ljud-/video-sändningar när det är tyst och lugnt och kopplar upp direkt igen när barnet gråter eller låter.

Du vet att monitorn är inom räckvidd och ansluten: Föräldraenheten aviserar om monitorn är utom räckvidd eller om batteriet är svagt, så du alltid vet att anslutningen fungerar. Räckvidden är upp till 50 meter inomhus och upp till 300 meter utomhus.

PRIVAT OCH SÄKER ANSLUTNING

Unik ihopparning för handenheten ger en helt privat och säker anslutning till ditt barn. Kombinerad med ny anpassningsbar FHSS-teknik (Frequency Hopping Spread Spectrum) för minimala störningar.

EGENSKAPER:

  • Kristallklart ljud och justerbar känslighet
  • 2,7-tums färgskärm med mörkerseende
  • 50 m räckvidd inomhus, 300 m räckvidd utomhus
  • Upp till 12 h drifttid på föräldraenheten per laddning
  • Lugnande vaggvisor och svarsfunktion
  • Privat och säker anslutning (A-FHSS)

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002606