Haklappar Silikon 2 st Milk Drunk

120 kr

I lager

Söta silikonhaklappar från Pearhead

Din lilla skatt växer upp! Se till att din bebis är väl förberedd för att börja äta barnmat och annan fast föda med detta charmiga silikonhaklappset från Pearhead. Setet inkluderar två vattentäta haklappar av livsmedelsgodkänd silikon med justerbara halsknäppningar och djupa fickor för att fånga upp spilld mat, vilket säkerställer att din bebis håller sig ren och bekväm under måltiderna.

Högkvalitativa och säkra material

Pearheads silikonhaklappar är diskmaskinssäkra, PVC-fria och FDA-godkända, vilket gör dem säkra och enkla att rengöra. Designade för barn från 6 månader och uppåt, erbjuder dessa haklappar både funktionalitet och säkerhet för ditt barn.

Charmiga och lekfulla designer

Setet innehåller två söta haklappar: en i dämpad blå med texten ”milk drunk” och en i babyblå med ett bedårande mönster av mjölk och kakor. Dessa lekfulla designer gör måltiderna roligare och mer färgglada för din lilla.

Praktisk och justerbar design

Haklapparna har justerbara halsknäppningar som växer med ditt barn, vilket säkerställer en bekväm passform över tid. De djupa fickorna fångar effektivt upp all spilld mat, vilket håller kläderna rena och minskar behovet av städning efter måltiderna.

Den perfekta gåvan

Dessa silikonhaklappar är den perfekta presenten för baby showers, nyblivna mammor och pappor, eller som en tillägg till din egen baby shower-gåvoregister. De är också en fantastisk gåva till småbarn och förväntansfulla föräldrar. Ta en bild av din lilla när de bär en av dessa haklappar för att skapa ett minnesvärt ögonblick att lägga till i din bebisbok, fotoalbum eller dela med vänner och familj online.

Om Pearhead

På Pearhead strävar vi efter att skapa äkta, kvalitetsprodukter för att fira dina speciella stunder i livet. Vi är ett familjeföretag av designers, marknadsförare och trendsättare som tar fram produkter som kommer att få dig att le. Från koncept och design till produktion och kundservice, arbetar Pearhead-teamet sömlöst tillsammans i varje steg. Oavsett om din bebis firar sitt första år, du tillkännager din graviditet, eller din valp firar sin första högtid, är Pearhead här för att dela dina stunder med stil.

Haklappens mått: 23,5 cm bred x 31,75 cm hög; fickans djup: 5,6 cm.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011127