Bokstavstavla Letterboard Set

256 kr

I lager

Skapa minnesvärda ögonblick med Pearheads Bokstavstavla

Trendigt och roligt, Pearheads Bokstavstavla är det perfekta komplementet till dina Instagram-bilder. Detta set låter dig enkelt anpassa dina bilder med personliga meddelanden, vilket gör varje ögonblick unikt och minnesvärt.

Dela dina stunder på sociala medier

Använd hashtags #pearhead och #mylittlepearhead för en chans att synas på våra sociala flöden. Låt dina kreativa arrangemang inspirera andra och visa upp dina minnesvärda ögonblick.

Inkluderar 292 bokstäver och siffror

Pearheads letterboard set levereras med hela 292 bokstäver och siffror, så att du kan skapa anpassade meddelanden för varje bild. Det ger dig oändliga möjligheter att uttrycka dina känslor och tankar på ett kreativt sätt.

Elegant och hållbar design

Letterboarden består av en vit träram med grå filt, vilket ger en stilren och elegant look som passar alla inredningar. Den högkvalitativa filt- och trädesignen gör letterboarden både hållbar och estetiskt tilltalande.

Perfekt för att dela med familj och vänner

Ta ett foto av ditt letterboard set och dela med familj och vänner för att skapa minnesvärda ögonblick. Detta set är idealiskt för att markera speciella händelser, milstolpar och kärleksfulla meddelanden.

Produktinformation

– Material: Filt och trä
– Produktmått: 25,4 cm bred x 25,4 cm hög x 1,9 cm djup
– Förpackningens mått: 26 cm bred x 25,7 cm hög x 4,6 cm djup

Gör varje ögonblick speciellt med Pearheads letterboard set. Skapa och dela dina personliga meddelanden på ett stilfullt sätt, och låt dina bilder lysa på sociala medier.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011128