Automatisk Nattlampa Vit

174 kr

I lager

Pabobo Automatisk Nattlampa är den perfekta lösningen för att skapa en trygg och mysig atmosfär i barnrummet, sovrummet eller korridoren. Dessa nattlampor är helautomatiska och är utformade för att ge det perfekta ljuset när det behövs som mest.

Funktioner som gör Pabobo Automatisk Nattlampa unik:

Självreglerande ljusstyrka: Pabobo Automatisk Nattlampa är utrustad med en avancerad ljussensor som känner av rummets ljusförhållanden. När det blir mörkt, tänds lampan automatiskt och ger ett mjukt och behagligt sken. Ju mörkare det blir, desto starkare blir ljuset. När rummet blir ljust igen, släcks lampan. Detta innebär att du aldrig behöver oroa dig för att tända eller släcka lampan manuellt.

Energisnål LED-teknik: Pabobo Automatisk Nattlampa använder LED-teknik med låg energiförbrukning. Det betyder att du kan låta den vara tänd hela natten utan att behöva oroa dig för höga elräkningar. Dessutom blir lampan aldrig varm, vilket gör den säker att använda även i barnens rum.

Lång livslängd: Med en livslängd på upp till 11 år kan du lita på att Pabobo Automatisk Nattlampa kommer att vara en pålitlig följeslagare under lång tid.

Universal Passform: Denna nattlampa är utformad för att passa i alla standardvägguttag, vilket gör den mångsidig och enkel att använda i olika rum och miljöer.

Pabobo Automatiska Nattlampor är ett smart och miljövänligt val för att skapa det perfekta nattljuset för ditt barn eller för dig själv.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008081