Nagelvårdsset Nagelsax Nagelfil

74 kr

I lager

Perfekt nagelvårdsset för nyfödda

Ge ditt barn en säker och bekväm start med vårt unika nagelvårdsset, speciellt utformat för nyfödda. Detta set innehåller två unika nagelfilar och en nagelklippare, perfekt för att hålla ditt barns naglar i bästa skick från första dagen.

Säker och effektiv nagelvård

Vårt nagelvårdsset hjälper till att förhindra att ditt barn river sig själv, vilket är särskilt viktigt under de första månaderna. När ditt barn växer kan du enkelt byta från nagelfilarna till den medföljande nagelklipparen för att fortsätta med säker och effektiv nagelvård.

Perfekt för nyfödda

Detta nagelvårdsset är lämpligt för nyfödda från 0 månader och är speciellt designat för att möta de unika behoven hos spädbarn. Det erbjuder en säker och bekväm lösning för att hålla ditt barns naglar välvårdade.

Ge ditt barn den bästa starten med vårt nagelvårdsset för nyfödda. Kombinationen av säkerhet, effektivitet och charmiga designer gör detta set till en oumbärlig del av din bebisvård.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011122