Sweatshirt Monti GOTS

599 kr

Molo Sweatshirt Monti GOTS – stil och hållbarhet i ett

Molo Sweatshirt Monti GOTS kombinerar stil och komfort på ett perfekt sätt. Denna sweatshirt är designad för att vara både praktisk och moderiktig, vilket gör den till ett utmärkt val för barnens garderob.

Ekologisk bomull för maximal komfort

Tillverkad av 100% ekologisk bomull, erbjuder Monti sweatshirten en mjuk och behaglig känsla mot huden. Den ekologiska bomullen är GOTS-certifierad, vilket innebär att den är producerad utan skadliga kemikalier och med hänsyn till både miljön och de människor som arbetar med att tillverka plagget.

Perfekt passform och design

Monti sweatshirten är utformad med en bekväm och avslappnad passform som gör den idealisk för både lek och vila. Den klassiska designen med rund hals och ribbstickade muddar ger ett stilrent intryck samtidigt som den är funktionell och lätt att bära.

Lättskött och hållbar

För att hålla din Molo Monti sweatshirt i bästa skick rekommenderas maskintvätt i 30 grader. Tvätta med liknande färger och undvik torktumling, blekning och kemtvätt för att bevara plaggets färg och form. Följ dessa skötselråd för att säkerställa att sweatshirten håller länge.

Miljöcertifiering och ansvar

Denna sweatshirt är GOTS-certifierad, vilket garanterar att den uppfyller höga miljö- och sociala standarder genom hela produktionskedjan. Genom att välja Molo Monti sweatshirt gör du ett hållbart och ansvarsfullt val som bidrar till en bättre framtid för vår planet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: