Leggings Nadine Lenzing EcoVero

249 kr275 kr

Molo Leggings Nadine – komfort och hållbarhet i ett

Molo leggings Nadine är det perfekta valet för barn som behöver bekväma och mångsidiga leggings. Med sin mjuka och stretchiga design är dessa leggings idealiska för både lek och vila, och kan enkelt matchas med olika kläder för alla tillfällen.

Mjuk och miljövänlig materialblandning

Dessa leggings är tillverkade av 95% viskos och 5% elastan, vilket ger dem en mjuk och skön känsla mot huden. Viskosen som används är Lenzing EcoVero, en miljövänlig fiber som är tillverkad från hållbart trä och massa. Denna certifiering garanterar att materialet är producerat med låg miljöpåverkan och att de högsta miljöstandarderna upprätthålls.

Perfekt passform och rörelsefrihet

Nadine leggings är designade för att ge en bekväm och flexibel passform. Den höga andelen elastan ger extra stretch, vilket gör att leggingsen sitter perfekt och ger barnet full rörelsefrihet. Den elastiska midjan säkerställer att leggingsen hålls på plats utan att strama.

Lättskötta och hållbara

För att hålla dina Molo Nadine leggings i bästa skick rekommenderas maskintvätt i 30 grader. Tvätta med liknande färger och undvik torktumling, blekning och kemtvätt för att bevara materialets kvalitet och elasticitet. Följ dessa enkla skötselråd för att säkerställa att leggingsen håller länge.

Miljömedvetet val

Genom att välja Molo leggings Nadine gör du ett hållbart val för miljön. Lenzing EcoVero-certifieringen garanterar att produktionen sker med låg miljöpåverkan och att hållbara resurser används. Detta gör att du kan vara trygg i att ditt val bidrar till en bättre framtid för vår planet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: