Kofta Ribbad Gabby

399 kr

Molo Kofta Ribbad Gabby – stilren och ekologisk

Molo kofta ribbad Gabby är ett perfekt val för föräldrar som söker ett bekvämt och hållbart plagg för sina barn. Denna kofta kombinerar en tidlös design med högkvalitativa, ekologiska material, vilket gör den idealisk för både vardag och fest.

100% ekologisk bomull för bästa komfort

Gabby-koftan är tillverkad av 100% ekologisk bomull, vilket garanterar en mjuk och skön känsla mot huden. Den ekologiska bomullen är OCS-certifierad (Organic Content Standard), vilket säkerställer att materialet är producerat utan skadliga kemikalier och under rättvisa arbetsförhållanden. Detta gör koftan till ett tryggt och miljövänligt val för ditt barn.

Design och passform

Den ribbade designen ger Gabby-koftan ett modernt och stilrent utseende. Koftan är försedd med knappstängning framtill och ribbstickade muddar vid ärmslut och nederkant, vilket bidrar till en bekväm passform och håller plagget på plats. Finns i flera storlekar för att passa barn i olika åldrar.

Lätt att sköta

För att hålla din Molo Gabby kofta i bästa skick rekommenderas maskintvätt i 30 grader. Tvätta med liknande färger och undvik torktumling, blekning och kemtvätt för att bevara koftans kvalitet och form. Genom att följa dessa skötselråd kan du säkerställa att koftan håller länge och ser bra ut efter varje tvätt.

Detaljer av animaliskt ursprung

Observera att Molo Gabby kofta innehåller delar av animaliskt ursprung som inte är textila. Detta kan inkludera detaljer som knappar eller dekorationer, vilket bidrar till koftans unika och eleganta utseende.

Miljömedvetet val

Genom att välja Molo kofta ribbad Gabby gör du ett hållbart och ansvarsfullt val för miljön. Denna kofta är tillverkad med hänsyn till både miljön och de människor som arbetar i produktionen, vilket bidrar till en bättre framtid för vår planet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: