Jeans Bootcut Adina Organic

699 kr

Molo Jeans Bootcut Adina Organic – stil och hållbarhet

Molo jeans bootcut Adina Organic kombinerar en klassisk bootcut-stil med moderna, hållbara material. Dessa jeans är perfekta för barn som vill ha både stil och komfort i sin vardag. Med sin tidlösa design och utmärkta passform blir Adina-jeansen snabbt en favorit.

Blandning av ekologisk bomull och elastan för komfort

Tillverkade av 60% ekologisk bomull, 39% bomull och 1% elastan, erbjuder Adina-jeansen en mjuk och bekväm känsla mot huden. Den ekologiska bomullen är odlad utan skadliga kemikalier, vilket gör dessa jeans till ett miljövänligt och hälsosamt val. Elastanet ger extra stretch och flexibilitet för att säkerställa en bekväm passform och rörelsefrihet.

Design och passform

Adina-jeansen är designade med en bootcut-passform som ger dem en modern och stilren look. De har klassiska fem fickor och en knappgylf, vilket bidrar till en autentisk denimkänsla. Den elastiska midjan säkerställer en perfekt passform som sitter bekvämt hela dagen. Finns i flera storlekar för att passa barn i olika åldrar.

Lättskötta och hållbara

För att hålla dina Molo Adina jeans i bästa skick rekommenderas maskintvätt i 30 grader. Tvätta med liknande färger och undvik torktumling, blekning och kemtvätt för att bevara jeansens kvalitet och färg. Följ dessa skötselråd för att säkerställa att jeansen håller länge och behåller sin form.

Miljömedvetet val

Genom att välja Molo jeans bootcut Adina Organic gör du ett hållbart och ansvarsfullt val. Denna produkt är tillverkad med hänsyn till både miljön och de människor som arbetar i tillverkningsprocessen, vilket bidrar till en bättre framtid för vår planet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: