Hängslebyxor Spark

599 kr

Molo Hängslebyxor Spark – trendiga och bekväma

Molo hängslebyxor Spark kombinerar en modern stil med komfort och funktionalitet. Dessa hängslebyxor är designade för att vara både praktiska och stiliga, vilket gör dem till ett utmärkt val för barnens vardag och speciella tillfällen.

Blandning av bomull, polyester och elastan för komfort och hållbarhet

Spark-hängslebyxorna är tillverkade av 58% bomull, 41% polyester och 1% elastan. Denna materialblandning ger byxorna en mjuk och skön känsla mot huden samtidigt som de är slitstarka och hållbara. Bomullen ger mjukhet och komfort, polyester bidrar med hållbarhet och elastanet ger extra stretch för ökad rörelsefrihet.

Design och passform

Dessa hängslebyxor har en klassisk design med justerbara hängslen och en bekväm passform som gör att de sitter perfekt på plats hela dagen. Byxorna har praktiska fickor både fram och bak, vilket ger gott om utrymme för att förvara småsaker. Spark-hängslebyxorna finns i flera storlekar för att passa barn i olika åldrar.

Lättskötta och hållbara

För att hålla dina Molo Spark hängslebyxor i bästa skick rekommenderas maskintvätt i 30 grader. Tvätta med liknande färger och undvik torktumling, blekning och kemtvätt för att bevara byxornas kvalitet och form. Genom att följa dessa skötselråd kan du säkerställa att byxorna håller länge och ser bra ut efter varje tvätt.

Perfekta för alla tillfällen

Molo hängslebyxor Spark är mångsidiga och kan enkelt matchas med olika plagg för att skapa både avslappnade och uppklädda stilar. Oavsett om ditt barn ska till skolan, på en utflykt eller till en festlig tillställning, kommer dessa hängslebyxor att vara ett pålitligt och stilfullt val.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: