Bomberjacka Haru World Play

1 100 kr

Molo Bomberjacka Haru World Play – modern och funktionell

Molo bomberjacka Haru World Play kombinerar en modern design med funktionella egenskaper, vilket gör den till ett idealiskt val för barn som vill vara både stiliga och bekväma. Denna jacka är perfekt för alla tillfällen, från skolan till fritidsaktiviteter.

100% polyester för hållbarhet och lättvikt

Haru World Play jackan är tillverkad av 100% polyester, vilket ger en lätt och slitstark konstruktion. Polyester är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot rynkor och krympning, vilket gör denna jacka enkel att underhålla och perfekt för daglig användning.

Design och passform

Denna bomberjacka har en klassisk design med ribbstickade muddar vid ärmslut, hals och nederkant, vilket ger en bekväm och säker passform. Jackan är utrustad med en dragkedja framtill och har två sidofickor för praktisk förvaring. Dess moderna stil och passform gör den mångsidig och enkel att matcha med olika kläder.

Lätt att sköta

För att hålla din Molo Haru World Play jacka i bästa skick rekommenderas maskintvätt i 30 grader. Tvätta med liknande färger och undvik torktumling, blekning och kemtvätt för att bevara jackans kvalitet och form. Följ dessa skötselråd för att säkerställa att jackan håller länge och ser bra ut efter varje tvätt.

Perfekt för alla tillfällen

Molo Haru World Play bomberjacka är ett mångsidigt plagg som passar lika bra till vardags som till festligare tillfällen. Oavsett om ditt barn ska till skolan, på en utflykt eller till en speciell händelse, kommer denna jacka att vara ett pålitligt och stilfullt val.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: