Baseballjacka Hani World Play

1 100 kr

Molo Baseballjacka Hani World Play – sportig stil och komfort

Molo baseballjacka Hani World Play kombinerar en klassisk sportig stil med högkvalitativa material, vilket gör den till ett utmärkt val för barn som vill ha både funktion och mode. Denna jacka är idealisk för både vardagsbruk och speciella tillfällen.

Materialblandning för värme och hållbarhet

Tillverkad av 60% ull och 40% polyester, erbjuder Hani World Play jackan en perfekt balans mellan värme och hållbarhet. Ull ger naturlig värme och komfort, medan polyester bidrar till slitstyrka och hållbarhet, vilket gör jackan lämpad för både lek och äventyr.

Design och passform

Hani World Play jackan har en klassisk baseballjacka-design med ribbstickade muddar vid ärmslut, hals och nederkant. Den har en knappstängning framtill och två sidofickor, vilket ger både stil och funktionalitet. Jackan finns i flera storlekar för att passa barn i olika åldrar och säkerställer en bekväm och flexibel passform.

Lätt att sköta

För att hålla din Molo Hani World Play jacka i bästa skick rekommenderas skonsam maskintvätt i kallt vatten. Tvätta med liknande färger och undvik torktumling, blekning och kemtvätt för att bevara jackans kvalitet och form. Följ dessa skötselråd för att säkerställa att jackan håller länge och ser bra ut efter varje tvätt.

Perfekt för alla tillfällen

Molo Hani World Play baseballjacka är mångsidig och kan enkelt matchas med olika plagg för att skapa både avslappnade och uppklädda stilar. Oavsett om ditt barn ska till skolan, på en utflykt eller till en festlig tillställning, kommer denna jacka att vara ett pålitligt och stilfullt val.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: