Badrock Wyn GOTS

699 kr749 kr

Molo Badrock Wyn GOTS – bekväm och miljövänlig

Molo badrock Wyn GOTS är det perfekta valet för barn som älskar att svepa in sig i en mjuk och skön badrock efter badet. Med sin hållbara design och ekologiska material är denna badrock både praktisk och miljövänlig.

100% ekologisk bomull för bästa komfort

Wyn-badrocken är tillverkad av 100% ekologisk bomull, vilket ger en mjuk och behaglig känsla mot huden. Den ekologiska bomullen är GOTS-certifierad (Global Organic Textile Standard), vilket säkerställer att materialet är producerat utan skadliga kemikalier och under rättvisa arbetsförhållanden. Detta gör badrocken till ett tryggt och miljövänligt val för ditt barn.

Design och passform

Denna badrock har en klassisk design med en bekväm huva, knytskärp i midjan och fickor framtill för extra funktionalitet. Den rymliga passformen gör det enkelt för barnet att röra sig och känna sig bekvämt inbäddad efter ett bad eller en dusch. Wyn-badrocken finns i flera storlekar för att passa barn i olika åldrar.

Lättskött och hållbar

För att hålla din Molo Wyn badrock i bästa skick rekommenderas maskintvätt i 30 grader. Tvätta med liknande färger och undvik torktumling, blekning och kemtvätt för att bevara badrockens kvalitet och form. Genom att följa dessa skötselråd kan du säkerställa att badrocken håller länge och ser bra ut efter varje tvätt.

Miljömedvetet val

Genom att välja Molo badrock Wyn GOTS gör du ett hållbart och ansvarsfullt val för miljön. Denna badrock är tillverkad med hänsyn till både miljön och de människor som arbetar i produktionen, vilket bidrar till en bättre framtid för vår planet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: