Bröstpump Solo

Det ursprungliga priset var: 1 605 kr.Det nuvarande priset är: 1 275 kr.

I lager

En lättanvänd mjölkpump för både tillfällig och daglig mjölkning. Solo har ett lågt antal komponenter och är lätt att rengöra och montera. Det intuitiva gränssnittet med fyra knappar och nio förprogrammerade inställningar gör den här elektriska mjölkningsmaskinen med en enda pump mycket enkel att använda. Med Medela Solo kan du mjölka var som helst, även där det inte finns något eluttag. Med hjälp av Solo™ elektriska bröstpumps USB Typ C-kontakt laddas det inbyggda uppladdningsbara batteriet snabbare än en mikro-USB-port och räcker upp till sex mjölkningstillfällen när det är fullt laddat. Medelas 2-Phase Expression®-teknik efterliknar ditt barns naturliga sugmönster – snabbt för att uppmuntra mjölkflödet och långsamt för att optimera mjölkflödet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001864