40%

Jacka Lwjesse 201

Det ursprungliga priset var: 799 kr.Det nuvarande priset är: 479 kr.

De ljusare tiderna innebär också växlande temperaturer och den här lätta quiltade jackan för barn är idealisk för övergångsväder.

LEGO® påslakanjacka för tjejer och pojkar finns i enfärgade och i färgblocksdesign, så att du kan välja exakt den som passar din smak. Jackan är vindtät och har en bekväm passform med plats för mycket lek och äventyr.

DÄRFÖR KOMMER DU ATT ÄLSKA DENNA TÄCKJACKA Den varma stoppningen håller barnet varmt under övergångsperioden De LEGO klossformade reflexerna på fram- och baksidan säkerställer synlighet i trafiken Jackan är impregnerad med fluorfri, vattenavvisande, miljövänlig Bionic Finish ECO Elastiska kantband i ärmöppning och nederkant för bra form Huvan skyddar mot vind och väder och är även avtagbar. Med denna LEGO vårjacka får du en varm och lätt övergångsjacka. Det finns även två fickor på framsidan av jackan, där mobilen, nycklar eller vackra strandskal kan gömmas.

SÄKERHET Jackan har 3M Scotchlite-reflexer och en avtagbar huva monterad på ett speciellt tryckknappsband, där huvan enkelt tas av från jackan. Det finns inga snören i huvan och halsområdet.

MATERIAL OCH SKÖTSEL 100% polyester, vävd 40° Maskintvätt ut och in Kemtvätta inte Stryk inte Torktumla inte, torka i skuggan. Blek inte eller använd inte rengöringsmedel med optiska blekmedel

SPECIFIKATIONER Mjukt hakskydd. Avtagbar huva. 100% polyesterisolering, 140 gsm. Vindskydd under dragkedja fram. Ficka på framsidan. Reflexmärke. Mjuk kant vid ärmöppning och huva. 3M Scotchlite reflexer. Dragkedja fram är en YKK-dragkedja. Ingen dragkedja i storlekarna 80+86+92. Bionic Finish ECO vattenavvisande impregnering. Vindtät.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: