Charmig Pipmugg Little Forest Fox

125 kr

I lager

Lässig Little Forest Pipmugg – En Mästare i Praktisk Design

Levande och Inspirerande Utseende:

Varje detalj i denna mugg är noga uttänkt, från den lekfulla estetiken till dess funktionella design. De livfulla mönstren från Little Forest-kollektionen stimulerar barns fantasi och gör varje måltid till ett äventyr.

Tryggt och Ansvarsfullt Framtagen:

Med barns välbefinnande i fokus är denna pipmugg skapad utan BPA och från hållbara källor. Den är en trygg och miljömedveten produkt som du kan lita på vid varje måltid.

Användarvänlighet i Fokus:

Designad för små händer, är muggen enkel att hålla i och perfekt för barns utveckling av motorik. Den är även enkel att rengöra, tål diskmaskin och kan användas i mikrovågsugnen för snabb uppvärmning.

Flexibel för Alla Tillfällen:

Den hållbara konstruktionen gör muggen till en trogen följeslagare, oavsett om ni är hemma eller utforskar världen. Den är byggd för att tåla det dagliga slitet och de många äventyr som familjelivet erbjuder.

Förälska Dig i Måltiderna:

Lässig Little Forest Pipmugg är mer än bara en praktisk del av ditt barns matrutin; den är en fröjd för både öga och hjärta. Denna mugg erbjuder en trygg och estetiskt tilltalande upplevelse som gör måltiderna till ett nöje.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008299