Lunchset med Matlåda och Flaska Friends Fox 460 ml

265 kr

I lager

Lunchset med matlåda och flaska Friends Fox – Perfekt för små äventyrare

Hungriga och törstiga världsupptäckare är idealiskt utrustade för sina äventyr med det BPA-fria lunchsetet från LÄSSIG’s About Friends-kollektion. Matlådan kommer med en praktisk avdelare och den läckagesäkra dricksflaskan har en volym på 460 ml.

Praktisk matlåda med avdelare

Matlådan i detta lunchset har en praktisk avdelare som gör det enkelt att separera olika typer av mat. Perfekt för att hålla lunchen organiserad och fräsch.

Läckagesäker dricksflaska

Den medföljande dricksflaskan är läckagesäker och har en volym på 460 ml, vilket gör den idealisk för barnens dagliga äventyr. Den är också BPA-fri, vilket garanterar säkerhet och hållbarhet.

BPA-fritt material

Lunchsetet är tillverkat av BPA-fritt material, vilket säkerställer att det är säkert för barn att använda och bidrar till en hälsosam livsstil.

Designad för små utforskare

Med sin attraktiva Friends Fox-design är detta lunchset inte bara funktionellt utan också roligt för barnen att använda. Det uppmuntrar till en aktiv och äventyrlig livsstil.

Material och mått

Matlåda och flaska är tillverkade av högkvalitativa och säkra material, designade för att hålla länge och vara lätta att rengöra.

Ingår i leveransen

1x matlåda med avdelare, 1x dricksflaska Friends Fox.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011121