Flaska Rostfritt Stål Happy Prints Light Olive 500 ml

215 kr

I lager

Hållbar kvalitet

Investera i en hållbar lösning för dina drycker med LÄSSIGs robusta rostfria dryckesflaska. Tillverkad för att vara bräcktålig, står denna flaska upp mot vardagens prövningar och tuffa äventyr utan att svika.

Säker och giftfri

BPA-fri och säker för dig och din familj, LÄSSIGs dryckesflaska är ett bekymmersfritt val för alla dina dryckesbehov. Att hålla dig hydrerad har aldrig varit enklare eller säkrare.

Perfekt för varje dryck

Designad för ett brett spektrum av drycker, denna flaska är ett idealiskt val oavsett om du föredrar din dryck ljummen eller sval. För icke-kolsyrade drycker är denna flaska en mångsidig följeslagare genom dagens alla aktiviteter.

Flexibilitet i toppklass

Med två olika drickkapsyler ingår, anpassar du enkelt din drickupplevelse efter behov. Välj mellan kapsylerna för optimal bekvämlighet och funktion, och njut av dina favoritdrycker precis som du vill ha dem.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009584