Snutte Nougat

198 kr

I lager

Upptäck Label Labels nydesignade snuttefilt

Label Labels populära och klassiska snuttefilt är tillbaka! Nu större, mjukare och redo att ge en massa gos. Denna snuttefilt är utformad för att ge tröst och roa småbarn med dess unika design och textur.

Design och taktil stimulering

För att roa och sysselsätta ditt barn har snuttefilten massor av taktila lappar runtom. Dessa lappar är i olika former och material, vilket gör dem spännande att upptäcka och känna på. Den varierade texturen bidrar till barnets sensoriska utveckling.

Hållbart och säkert material

Snuttefilten är sydd i återvunnen polyesterplysch och ekologisk bomullsmuslin, vilket gör den till ett hållbart och miljövänligt val. Dessa material är både mjuka och säkra för barn, vilket garanterar en behaglig upplevelse.

Produktdetaljer

Från nyfödd
Mått: 40 x 40 cm
Material: Återvunnen polyesterplysch, ekologisk bomullsmuslin
Tvättas i 40°C fintvätt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009654