Lammskinn Natur 70 cm

486 kr

I lager

Upptäck Naturlig och Miljövänlig Fårskinnsmatta

Denna naturliga och miljövänliga fårskinnsmatta är perfekt för alla hem som värdesätter komfort och hållbarhet. Med en längd på 70-80 cm erbjuder den en generös yta som är varm på vintern och sval på sommaren, vilket gör den idealisk för året-runt-bruk.

Hållbar och Säker Bearbetning

Våra skinn är garvade enligt EU-godkända regler som skyddar och bevarar naturen. Vi använder växtbaserade ämnen för garvning utan skadliga kemikalier, och våra skinn är helt kromfria. Detta garanterar en produkt som är säker för både dig och miljön.

Skötselråd för Långvarig Användning

– Tvättråd: Undvik att tvätta skinnet om det inte är nödvändigt. Vid behov, tvätta för hand eller i 30 grader ullprogram med 1 msk flytande ullschampo eller milt ulltvättmedel.
– Torkning: Torka skinnet plant eller hängande, men undvik att hänga över en tvättlina. Viktigt är att sträcka och dra i skinnet under torkningen för att bevara lädrets smidighet.

Perfekt Tillägg i Varje Hem

Denna fårskinnsmatta är inte bara en praktisk och bekväm lösning, utan också en stilfull detalj i varje rum. Dess naturliga egenskaper och kvalitetsbearbetning gör den till ett hållbart val för alla som uppskattar naturliga material.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009170