Badkarsmatta Blå 35×70 cm

136 kr

I lager

Upptäck Glidsäker Halkmatta för Badkar och Dusch

Vår glidsäkra halkmatta är en oumbärlig säkerhetsprodukt för varje badrum. Med dimensioner på 35 x 70cm, är denna vita halkmatta idealisk för användning i badkar, duschkabiner eller badbaljor. Den erbjuder extra skydd och säkerhet för både barn och vuxna under bad eller dusch.

Hög Kvalitet och Säkerhet

Denna halkmatta är utformad för att ge maximalt grepp och minska risken för att halka i våta miljöer. Dess blåa färg passar elegant in i alla badrumsinredningar och ger ett rent och fräscht utseende.

Enkel Att Använda och Underhålla

Denna halkmatta är enkel att placera och håller sig på plats tack vare sin glidsäkra design. Den är också enkel att rengöra och underhålla, vilket gör den till ett praktiskt tillägg i ditt badrum.

Versatil och Praktisk

Oavsett om du har ett badkar, duschkabin eller en badbalja, är denna halkmatta en utmärkt lösning för att öka säkerheten. Den är lämplig för hem med barn, äldre eller någon som önskar extra stabilitet och trygghet i badrummet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009172