Bilstolsskydd/Organizer med iPad ficka

149 kr

I lager

Bilstolsskydd/Organizer med iPad-ficka – Smart förvaring för bilresor

Upptäck vårt mångsidiga bilstolsskydd/organizer som är utrustat med en specialdesignad iPad-ficka, perfekt för underhållning under längre bilfärder. Detta innovativa sparkskydd är inte bara en skyddande barriär för ditt bilsäte utan erbjuder också praktiska förvaringslösningar för dina apparater och tillhörigheter.

Perfekt för familjens underhållning

Den stora iPad-fickan är särskilt användbar för att hålla barnen underhållna under resan. Placera enkelt din iPad eller annan surfplatta i fickan, så kan dina passagerare njuta av filmer, spel eller lärande appar på ett bekvämt och säkert sätt. Detta gör bilresor mer avkopplande och underhållande för hela familjen.

Smart design och praktisk förvaring

Förutom iPad-fickan, är detta bilstolsskydd utrustat med flera smarta fickor och utrymmen för att organisera och förvara småsaker som leksaker, snacks, flaskor, och mycket mer. Allt hålls snyggt och lättillgängligt, vilket bidrar till en mer ordnad och stressfri resa.

Vårt bilstolsskydd/organizer med iPad-ficka är den perfekta lösningen för föräldrar som vill hålla sina bilar i ordning samtidigt som de erbjuder underhållning och komfort för sina barn. Det är en måste-ha tillbehör för alla familjer på väg.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0004443