Stövlar Voxna WP

873 kr

Voxna Vinterstövel: Sportig, Vattentät och Barnvänlig

Denna säsongens favorit, Voxna vinterstövel, är perfekt för aktiva barn. Den är inte bara smidig och sportig utan också helt vattentät, vilket gör den idealisk för lek och äventyr i vinterlandskap. Dess enkla design gör det lätt för barnen att snabbt hoppa i och ur dem.

Hållbar och Miljövänlig Konstruktion

Med ett åtagande om hållbarhet är Voxna-stövlarna tillverkade av delvis återvunnen textil och polyester. De har ett biologiskt nedbrytbart membran och tejpade sömmar för fullständig vattentäthet. Dessutom är de garanterat fria från fluorkarboner, vilket gör dem till ett miljövänligt val.

Designad för Komfort och Säkerhet

Dessa vinterstövlar är inte bara hållbara utan också bekväma. Fodrade med värmande fleece och en urtagbar filt innersula, håller de små fötterna varma. Reflexdetaljerna ökar säkerheten genom att göra ditt barn synligare i mörka vinterkvällar.

Praktiska och Lättskötta

Voxna-stövlarna är utformade för att vara enkla att sköta om. De är tvättbara i maskin och har en flexibel yttersula av naturgummi för utmärkt grepp. Tack vare deras praktiska design är de också lätta att ta på och av, vilket underlättar vardagen för såväl barn som föräldrar.

Detaljer

Voxna Vinterstövlar, Vattentät Membran, Återvunnen Textil, Fleece Foder, Naturgummi Yttersula

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: