Stövlar Loberg WP

961 kr

Hållbara Vinterkängor: Robust och Miljövänlig Design

Dessa robusta vinterkängor är perfekta för tuffa vinterdagar. Tillverkade i delvis återvunnet material och med ett biologiskt nedbrytbart membran, kombinerar de hållbarhet med miljömedvetenhet. De är idealiska för dig som vill ha hållbara och funktionella kängor för vinterns utmaningar.

Praktisk och Säker Konstruktion

Enkelheten i att knäppa kängorna med två kardborrar gör dem användarvänliga, särskilt för barn. Det vattentäta membranet med tejpade sömmar håller fötterna torra, medan den värmande och urtagbara fleecefodrade innersulan ger extra komfort och värme.

Greppvänlig och Lätt Yttersula

Den lättviktiga och greppvänliga yttersulan, tillverkad av delvis återvunnen EVA (Ethylene vinyl acetate) med en botten av naturgummi, ger utmärkt grepp och stabilitet på hala underlag. Denna kombination av material garanterar både hållbarhet och säkerhet.

Förstärkt Skydd och Tvättbar

Extra förstärkning fram på tån och bak i hälen skyddar och håller foten säkert på plats. Dessutom är dessa vinterkängor tvättbara i maskin på 30 grader, vilket gör underhållet enkelt och praktiskt. Reflexdetaljen på skaftets utsida ökar synligheten och säkerheten under mörkare timmar.

Detaljer

Återvunnen Textil, Vattentät Membran, Kardborre, Fleece Foder, EVA Yttersula

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: