Sänghimmel Dusty Pink

Det ursprungliga priset var: 599 kr.Det nuvarande priset är: 509 kr.

I lager

Sänghimmel Dusty Pink – Sov som en Prinsessa

Upplev den magiska känslan med Jabadabados Sänghimmel Dusty Pink, som erbjuder en fyllig och ombonad atmosfär för en god natts sömn. Med sitt rejält tilltagna tyg och lätt transparanta design skapar den en vacker och lyxig känsla i rummet, perfekt för att göra sovplatsen extra mysig eller som en frihängande dekoration för lek och avkoppling.

Flexibel och Dekorativ

Den här sänghimmeln är inte bara en praktisk tillägg till sovrummet, utan även en stilfull inredningsdetalj. Oavsett om du använder den över sängen eller som en mysig hörna i rummet, bidrar den till en varm och välkomnande atmosfär. En kraftig ögla i tyg vid toppen gör det enkelt att hänga upp sänghimmeln, medan en inre ögla erbjuder möjlighet att dekorera med babymobiler eller andra fina dekorationer.

Produktdetaljer

Längd: 230 cm – generöst tilltaget för att passa de flesta sovplatser och lekhörnor. Material: Tillverkad av 80% Polyester och 20% Bomull, kombinerar hållbarhet med mjukhet. Säkerhet: Testad och godkänd enligt europeisk standard, säkerställer en trygg användning.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010680