Lek och Lär Låda 12-18 mån

Det ursprungliga priset var: 699 kr.Det nuvarande priset är: 519 kr.

Slut i lager

Beskrivning

Lek och Lär Låda från Jabadabado

Denna lek- och lärlåda innehåller fyra noggrant utvalda leksaker som är designade för att ge barn i åldern 12-18 månader en spännande resa genom lek och utveckling. Varje leksak har ett specifikt syfte för att främja utvecklingen av motoriska färdigheter och kognitiva förmågor.

Formpussel

Den färgglada geometriska designen hjälper barnen att känna igen olika former och färger. Med stora träknoppar som är lätta att greppa, stärker denna leksak finmotoriken, matchningsförmågan, hand-öga-koordinationen och den visuella uppfattningen.

Bultbräda

Denna tidlösa leksak erbjuder barnet möjlighet att banka och hamra, vilket stimulerar färgigenkänning, hand-öga-koordination och finmotorik, samtidigt som det inspirerar till kreativ lek.

3-i-1 Sorteringslåda

Sorteringslådan är ett utmärkt verktyg för att stödja utvecklingen av finmotorik, hand-öga-koordination, färgigenkänning, kritiskt tänkande, problemlösningsfördigheter och koncentration hos barnet.

Stapelbar Kub

Detta stapeltorn av kuber i papp lär barnet att balansera föremål för att hålla tornet upprätt. Leken introducerar tidiga matematiska färdigheter som storlek, höjd, jämförelse och ordning, och tränar samtidigt hand-öga-koordination.

Produktinformation

Materialen inkluderar enbärsträ, plywood, mdf, bomull och rep. Alla leksaker är testade och godkända enligt europeisk standard, vilket säkerställer deras säkerhet och kvalitet.

Artikelnr: MX-0010991
Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.